Artsen Centrum voor Borstreconstructie Claudia Willems Drs John H. Sawor Drs Marleen Meesters-Caberg Prof Dr Rene R.W. J. van der Hulst Drs Stefania Tuinder Drs Andrzej Piatkowski

Borstreconstructie, resultaten

borstreconstructie DIEP

Onmiddelijke of primaire reconstructie middels DIEP. De amputatie is in dezelfde operatie als reconstructie verricht. De huid van de oorspronkelijke borst is bewaard. De tepel is nog niet gereconstrueerd en de andere borst is gelift.


Onmiddelijke of primaire reconstructie middels S-GAP. De amputatie is in dezelfde operatie als reconstructie gebeurd, waarbij de huid van de oorspronkelijke borst bewaard is. De tepel is nog niet gereconstrueerd.


Secundaire reconstructie middels DIEP lap. De amputatie van de rechter borst is in het verleden gebeurd, de huid en vet van de buik wordt gebruikt voor reconstructie van de borst. De tepel is nog niet gereconstrueerd en de andere borst nog niet aangepast.


borstreconstructie

Primaire reconstructie middels prothese. Tijdens de amputatie is er gelijk een prothese geplaatst. De tepel is nog niet gereconstrueerd.

 

Secundaire reconstructie middels DIEP lap. De amputatie van de borst is in het verleden gebeurd, de huid en vet van de buik wordt gebruikt voor reconstructie van de borst. De tepel is gereconstrueerd en de tepelhof getatoeƫerd.

 

Secundaire diep reconstructie rechtsvoor en na tepelreconstructie en tatoeage

 


Primaire dubbelzijdige diep reconstructie met deels gestoorde wondgenezing van de rechter borst voor en na tepeltatoeage

 


Diep reconstructie links

 


Reconstructie met prothese

 


Secundaire diep reconstructie links  en borstverkleining links

 


Secundaire diep reconstructie links

 

 

Borstreconstructie